بیماری های مشابه

تغییرات ناخن در نارسایی مزمن کلیه
تغییرات ناخن در نارسایی مزمن کلیه
برخی از شایع‌ترین تظاهرات پوستی نارسایی مزمن کلیوی در ناخن‌ها ظاهر می‌شوند. تغییرات ناخنی از جمله ناخن‌های نیمه‌نیمه (half-and-half nails)، عدم حضور لنولا (lunula) و خونریزی‌های خطی (splinter hemorrhage) از شایع‌ترین تغییرات در بیماران مبتلا به نارسایی مزمن کلیوی هستند. ناخن‌های نیمه‌نیمه یا ناخن‌های لینزی (Lindsay's nails) با تغییر رنگ قرمز، صورتی یا قهوه‌ای در بستر ناخن‌های دیستال که ۲۰٪ تا ۶۰٪ طول ناخن را اشغال می‌کند، شناخته می‌شوند. معمولاً بخش پروگزیمال ناخن‌ها ظاهری مات و شیشه‌ای دارد.

اسکلرودرمی
اسکلرودرمی
این خلاصه به بررسی اسکلرودرمی در بزرگسالان می‌پردازد. اسکلرودرمی در کودکان به‌صورت جداگانه مطرح می‌شود.

خونریزی خطی زیر ناخن
خونریزی خطی زیر ناخن
خونریزی‌های اسپلینتر برای اولین بار در سال ۱۹۲۰ توسط سر توماس هوردر در ارتباط با اندوکاردیت باکتریایی توصیف شدند. این خونریزی‌ها در ۱۵٪ تا ۳۳٪ از بیماران مبتلا به اندوکاردیت عفونی (infective endocarditis) رخ می‌دهند.

لوپوس اریتماتوز سیستمیک
لوپوس اریتماتوز سیستمیک
این خلاصه به بررسی لوپوس اریتماتوز سیستمیک در کودکان می‌پردازد. لوپوس نوزادی به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

اندوکاردیت
اندوکاردیت
- ملاحظات اولیه در زمینه آندوکاردیت تفاوتی با روش‌های دیگر تثبیت همودینامیک اورژانسی ندارد.

لوکونيشيا
لوکونيشيا
لوکونیشیا (Leukonychia) یا ناخن‌های سفید در چندین شکل مختلف رخ می‌دهد:

خطوط بیو
خطوط بیو
خطوط بیو (Beau Lines) فرورفتگی ها یا شیارهای افقی در صفحه ناخن هستند که ممکن است به موازات قسمت سفید و ماه شکل بستر ناخن (lunula) که در پایه ناخن دیده می شود، قرار گیرند. خطوط بیو از وقفه ناگهانی در رشد ناخن ایجاد می شود. آنها بیشتر به دلیل آسیب به ناخن، بیماری، استرس شدید، یا برخی داروها (مانند شیمی درمانی) که رشد ناخن را مختل می کنند، ایجاد می شوند. وقتی خطوط بیو در همه ناخن ها در یک مکان مشابه روی صفحه ناخن ایجاد می شود، احتمالاً به دلیل یک بیماری یا یک دارو است. تشخیص خطوط بیو، راه های درمان خطوط بیو، راه های خودمراقبتی خطوط بیو

پارونیشیا باکتریایی (عفونت چین ناخن)
پارونیشیا باکتریایی (عفونت چین ناخن)
پارونیشیا (عقربک)، که معمولاً عفونت چین ناخن نامیده می شود، التهاب ناحیه انگشت یا پا در کنار ناخن است، چه در چین نزدیک ناخن (پایه ناخن) یا در چین جانبی ناخن (در دو طرف ناخن). پارونیشیا معمولاً نتیجه یک عفونت باکتریایی است، اما می تواند توسط یک ویروس، به طور معمول ویروس هرپس سیمپلکس، ایجاد شود. همچنین می تواند توسط برخی داروها مانند رتینوئیدها ایجاد شود. التهاب ممکن است در کوتاه‌مدت رخ دهد (پارونیشی حاد)، یا ممکن است یک مشکل طولانی‌مدت (۶ هفته یا بیشتر) یا مشکلی باشد که مدام عود می‌کند (پارونیشی مزمن). راه های مراقبت پارونیشیا باکتریایی، راه های درمان پارونیشیا باکتریایی، راه های تشخیص پارونیشیا باکتریایی

کویلونیشیا
کویلونیشیا
این خلاصه به بررسی کویلونیشیا (Koilonychia) در بزرگسالان و کودکان می‌پردازد. کویلونیشیا در نوزادان به‌طور جداگانه بررسی می‌شود.

ناخن‌های تری
ناخن‌های تری
ناخن‌های تری (Terry nails) دارای ظاهری مات و شیشه‌ای بوده و تقریباً تمام بستر ناخن به رنگ سفید یا بی‌رنگ دیده می‌شود، به جز یک نوار نازک ۱ تا ۲ میلی‌متری در قسمت انتهایی که به رنگ صورتی یا قهوه‌ای طبیعی است. در تعریف جدیدی از ناخن‌های تری، نوار قهوه‌ای انتهایی چهار برابر بیشتر از نوار صورتی دیده می‌شود.

پسوریازیس
پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری مزمن پوستی است که با تکثیر بیش از حد سلول‌های اپیدرمی و التهاب مشخص می‌شود و منجر به ایجاد پلاک‌های ضخیم، پوسته‌پوسته و اریتماتوز می‌گردد. علت پسوریازیس به طور کامل درک نشده و به نظر می‌رسد که چندعاملی باشد، با اجزای ژنتیکی و محیطی.

آلوپسی آره‌آتا
آلوپسی آره‌آتا
آلوپسی آره‌آتا (Alopecia Areata) یک بیماری خودایمنی (autoimmune disease) است که توسط لنفوسیت‌های T (T lymphocyte) به فولیکول مو (hair follicle) حمله می‌شود و باعث ریزش موی بدون اسکار (nonscarring hair loss) می‌گردد. در اغلب موارد، این بیماری به ۱ یا ۲ ناحیه کوچک از ریزش مو محدود می‌شود که می‌تواند پوست سر، ابروها، مژه‌ها یا موی بدن را درگیر کند، اما در موارد شدید، تمامی موی سر از دست می‌رود (آلوپسی توتالیس یا alopecia totalis) یا تمام موهای سر و بدن از دست می‌رود (آلوپسی یونیورسالیس یا alopecia universalis). تاریخچه شروع ناگهانی از ویژگی‌های این بیماری است.

آرتریت واکنشی
آرتریت واکنشی
آرتریت واکنشی (که قبلاً به عنوان بیماری یا سندرم رایتر شناخته می‌شد) نوعی اسپوندیلوآرتروپاتی (spondyloarthropathy) است که پس از عفونت‌های دستگاه گوارش یا دستگاه تناسلی-ادراری رخ می‌دهد. همانند دیگر اسپوندیلوآرتروپاتی‌ها، آرتریت واکنشی با آنتی‌ژن لوکوسیت انسانی (HLA)-B27 مرتبط است.

اونیکولیز (جدا شدن ناخن از بستر)
اونیکولیز (جدا شدن ناخن از بستر)
اونیکولیز یا بلند شدن ناخن، جدا شدن ناخن دست یا پا از بستر ناخن است. بلند شدن ناخن فضایی را در زیر ناخن ایجاد می کند که خاک و زباله را جمع می کند. هنگامی که آب به زیر ناخن می رسد، باکتری ها و قارچ ها می توانند باعث عفونت آن ناحیه شوند. بلند شدن ناخن اغلب به دلیل نوعی آسیب به ناخن ایجاد می شود. بخشی از ناخن که از بستر ناخن جدا شده است، نمی تواند خود را دوباره بچسباند، بنابراین هدف این است که اجازه دهید ناخن سالم جدید رشد کند، که ممکن است چندین ماه طول بکشد. راه های مراقبت از اونیکولیز (جدا شدن ناخن از بستر)، راه های درمان اونیکولیز (جدا شدن ناخن از بستر)، راه های جلوگیری از اونیکولیز (جدا شدن ناخن از بستر)

خرید اشتراک