بیماری های مشابه

پنومونی مایکوپلاسمایی
پنومونی مایکوپلاسمایی
مایکوپلاسماها (Mycoplasma) موجودات پلئومورفیک و رشته‌ای هستند. آن‌ها فاقد دیواره سلولی بوده و اندازه کوچکتری نسبت به باکتری‌ها دارند و ویژگی‌های ژنتیکی متفاوتی از آن‌ها نشان می‌دهند. در میان انواع مایکوپلاسماهایی که از دستگاه تنفسی جدا شده‌اند، مایکوپلاسما پنومونیه (Mycoplasma pneumoniae) شایع‌ترین علت بیماری است. مایکوپلاسما پنومونیه به عنوان یکی از "پنومونی‌های آتیپیک" در نظر گرفته می‌شود.

عفونت اولیه سوزاک
عفونت اولیه سوزاک
سوزاک یک عفونت شایع مقاربتی (STI) است که توسط دیپلوکوک گرم منفی داخل سلولی به نام نایسریا گونوره‌آ (Neisseria gonorrhoeae) ایجاد می‌شود. این عفونت هم مردان و هم زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بیشتر در افراد ۱۵ تا ۲۴ ساله دیده می‌شود. سوزاک به شدت مسری است و عمدتاً از طریق تماس جنسی در نوجوانان فعال جنسی منتقل می‌شود. با این حال، مسیرهای انتقال دیگری نیز در کودکان و نوجوانان ممکن است، از جمله از طریق تماس غیرمستقیم با اشیای آلوده (به‌ویژه در دختران قبل از بلوغ)، انتقال از مادر آلوده به جنین در هنگام زایمان، یا سوءاستفاده جنسی. شایان ذکر است که همه کودکان مبتلا به عفونت سوزاک باید از نظر سوءاستفاده جنسی مورد بررسی قرار گیرند، زیرا این شایع‌ترین علت در نوزادان و کودکان است.

دیفتری تنفسی
دیفتری تنفسی
دیفتری یک بیماری است که توسط باکتری کورینه‌باکتریوم دیفتریا (Corynebacterium diphtheriae)، یک باسیل گرم مثبت و چندشکلی، ایجاد می‌شود که میزان بیماری‌زایی آن عمدتاً به دلیل اگزوتوکسین (exotoxin) قوی آن است.

فارنژیت ویروسی
فارنژیت ویروسی
فارنژیت ویروسی (Viral Pharyngitis) به التهاب حلق ناشی از یکی از ویروس‌های متعدد اطلاق می‌شود.

مونو نوکلئوز
مونو نوکلئوز
مونونوکلئوز عفونی توسط ویروس اپشتین-بار (Epstein-Barr virus یا EBV)، یکی از اعضای خانواده ویروس‌های هرپس انسانی، ایجاد می‌شود. دوره پیش‌درآمدی (prodromal) این بیماری شامل علائمی مانند سردرد، احساس ناخوشی عمومی (malaise)، درد عضلانی (myalgia) و خستگی است که به مدت ۳ تا ۵ روز به طول می‌انجامد. در بزرگسالان، تب تا ۳۹ درجه سانتی‌گراد (۱۰۲.۲ درجه فارنهایت) ممکن است به مدت ۷ تا ۱۰ روز یا در موارد شدیدتر، بیشتر ادامه یابد و ۸۰ تا ۹۵ درصد افراد از وجود تب خبر می‌دهند.

بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی
بیماری کاوازاکی، یا سندرم مخاطی-پوستی-غدد لنفاوی، نوعی واسکولیت چند سیستمی است که عمدتاً نوزادان و کودکان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. علت دقیق این بیماری ناشناخته است، اگرچه ویژگی‌های بالینی و اپیدمیولوژیک بیماری نشان می‌دهد که ممکن است عامل عفونی، احتمالاً ویروسی، موجب ایجاد پاسخ ایمنی غیرطبیعی در افراد با زمینه ژنتیکی مستعد شود. این بیماری عمدتاً در کودکان زیر ۶ سال رخ می‌دهد و بیشتر در افرادی مشاهده می‌شود که در شرق آسیا زندگی می‌کنند یا دارای نژاد آسیایی هستند. این بیماری به طور کلاسیک با تب حداقل ۵ روزه (معمولاً طولانی‌تر) همراه با ۴ مورد از ۵ معیار زیر شناخته می‌شود:

بیماری ریفلاکس معده به مری
بیماری ریفلاکس معده به مری
بیماری رفلاکس معده به مری (Gastroesophageal Reflux Disease یا GERD) به ارتباط علائم یا عوارض ناشی از بازگشت محتویات معده به داخل مجرای مری اشاره دارد. این وضعیت باید از رفلاکس معده به مری (Gastroesophageal Reflux یا GER) که به بازگشت محتویات غذایی به مری و حلق اشاره دارد، متمایز شود. رفلاکس معده به مری (GER) در نوزادان شایع است و برآورد می‌شود که شیوع آن تقریباً 50 درصد باشد. این وضعیت بیشتر در نوزادان تازه متولد شده دیده می‌شود و با افزایش سن کاهش می‌یابد و اغلب تا 12 ماهگی از بین می‌رود. رفلاکس معده به مری در نوزادان پس از 18 ماهگی نادر است.

رینیت آلرژیک
رینیت آلرژیک
رینیت آلرژیک (Allergic Rhinitis, AR) یکی از علل شایع احتقان بینی، آبریزش بینی (rhinorrhea)، عطسه و اشک‌ریزی (lacrimation) است. بیماران مبتلا به AR اغلب با خارش بینی، گلو و چشم‌ها، همراه با سرفه، ریزش ترشحات پشت بینی (postnasal drip)، و خستگی مراجعه می‌کنند.

التهاب تیروئید
التهاب تیروئید
تیروئیدیت به التهاب غده تیروئید اشاره دارد که به‌وسیله چندین اختلال مختلف ایجاد می‌شود.

برفک دهانی
برفک دهانی
کاندیدیاز دهانی، که به آن کاندیدیاز دهانی-حلقی نیز گفته می‌شود و به طور عمومی به عنوان برفک دهان شناخته می‌شود، یک علت شایع عفونت غشاهای مخاطی دهان توسط گونه‌های کاندیدا، به ویژه کاندیدا آلبیکنس (Candida albicans)، است. این عارضه در دوران نوزادی که سیستم ایمنی و پاسخ‌های ایمنی در حال توسعه هستند، شایع است.

خرید اشتراک