بیماری های مشابه

فیبروماتوز دیجیتال نوزادی
فیبروماتوز دیجیتال نوزادی
فیبروماتوز دیجیتال نوزادی (Infantile Digital Fibromatosis)، که با نام‌های میوفیبروبلاستوما دیجیتال نوزادی (Infantile Digital Myofibroblastoma)، تومور ری (Reye Tumor) یا فیبروم با اجسام درون‌سلولی (Inclusion Body Fibroma) نیز شناخته می‌شود، یک تومور نادر و خوش‌خیم است که از میوفیبروبلاست‌ها (Myofibroblast) مشتق می‌شود و ممکن است در بدو تولد حضور داشته باشد یا در ماه اول زندگی توسعه یابد.

سندرم فیبروماتوز هیالین
سندرم فیبروماتوز هیالین
سندرم فیبروماتوز هیالین (Hyaline fibromatosis syndrome یا HFS) گروهی از سندرم‌های نادر ژنتیکی است که با رسوب نامناسب مواد ماتریکس خارج‌سلولی هیالین در بافت‌های مختلف مشخص می‌شود. این رسوبات منجر به بروز ضایعات پاپولونودولار پوستی، هیپرتروفی لثه (gingival hypertrophy)، انقباضات مفصلی (joint contractures) و ضایعات استئولیتیک (osteolytic lesions) در دوران نوزادی یا اوایل کودکی می‌گردد. در موارد بسیار شدید، ممکن است رسوبات هیالین در سیستم‌های مختلف ارگان‌ها مانند دستگاه گوارش نیز مشاهده شود.

پلی داکتیلی (پُرانگشتی)
پلی داکتیلی (پُرانگشتی)
چند انگشتی به وجود (بیش از 10) انگشتان دست، انگشتان پا یا قسمت هایی از آن ها  اشاره دارد. اصطلاح پزشکی این بیماری پلی داکتیلی است. تشخیص آن  را می توان به 3 نوع  تقسیم کرد: انگشت های اضافی که در کنار انگشت شست دست یا پا ایجاد می شوند، انگشت های اضافی که در کنار انگشت کوچک دست یا آخرین انگشت پا (شایع ترین) رخ می دهند و آن هایی که انگشتان های وسط دست یا پا را درگیر می کنند.  راه های درمان پلی داکتیلی (پُرانگشتی)، راه های مراقبتی پلی داکتیلی (پُرانگشتی)، راه های تشخیص پلی داکتیلی (پُرانگشتی)

هیپوپلازی کانونی درمیس
هیپوپلازی کانونی درمیس
هیپوپلازی کانونی درمال (Focal Dermal Hypoplasia) که به نام سندرم گولتز (Goltz Syndrome) نیز شناخته می‌شود، یک اختلال نادر وابسته به کروموزوم X و غالب است که عمدتاً در زنان دیده می‌شود، هرچند موارد پراکنده‌ای نیز در مردان به دلیل جهش‌های پس از زیگوت (Post-Zygotic Mutations) مشاهده شده است. نوزادان ممکن است با آتروفی پوستی خطی و رگه‌ای و تلانژکتازی‌ها (Telangiectasias) که خطوط بلاشکو (Blaschko Lines) را دنبال می‌کنند، مواجه شوند. همچنین ممکن است زخم‌هایی در نواحی فاقد پوست مادرزادی وجود داشته باشد که با آتروفی بهبود می‌یابند. ندول‌های نرم قرمز-زرد (فت هرنیاسیون‌ها - Fat Herniations) در امتداد خطوط بلاشکو ظاهر می‌شوند. دیگر ناهنجاری‌هایی که ممکن است در زمان تولد وجود داشته باشند شامل موارد زیر هستند: استخوانی – سین‌داکتیلی (Syndactyly)، پلی‌داکتیلی (Polydactyly)، اولیگوداکتیلی (Oligodactyly) با ناهنجاری پنجه‌خرچنگی و عدم تقارن؛ چشمی – میکروفتالمی (Microphthalmia)، آنفتالمی (Anophthalmia)، استرابیسموس (Strabismus)، کلوبوما (Coloboma)، و آنیریدی (Aniridia)؛ و آپلازی پوست مادرزادی (Aplasia Cutis Congenita).

مورفیا
مورفیا
مورفیا یک وضعیت اسکلروز کننده موضعی در درم (dermis) و گاهی اوقات در زیرپوست (subcutis) است. در گذشته به عنوان اسکلرودرمی موضعی شناخته می‌شد، اما اصطلاح مورفیا ترجیح داده می‌شود زیرا مورفیا از اسکلرودرمی منتشر (diffuse scleroderma) متمایز است.

نووس سباسئوس
نووس سباسئوس
نووس سباسه (Nevus sebaceus of Jadassohn) یک هامارتومای مادرزادی رایج است که معمولاً در پوست سر یافت می‌شود. این عارضه به‌عنوان یک زیرگروه از نووس اپیدرمال ارگانوئید (organoid epidermal nevus) شناخته می‌شود. در دوران بزرگسالی، این نووس به‌صورت یک پلاک منفرد، بدون مو، با مرزهای مشخص و رنگ زرد-قهوه‌ای ظاهر می‌شود که سطح آن مخملی یا زگیلی است و اندازه آن از چند میلی‌متر تا چند سانتی‌متر متغیر است. ضایعات معمولاً از بدو تولد وجود دارند، در دوران کودکی مسطح می‌شوند و در دوران بلوغ دوباره برجسته می‌گردند. اکثر ضایعات به‌صورت پراکنده هستند، اما شکل‌های خانوادگی نادر نیز گزارش شده‌اند. هیچ تمایل نژادی یا جنسی برای این عارضه وجود ندارد.

سندرم MIDAS
سندرم MIDAS
سندرم MIDAS (که به عنوان سندرم میکروفتالمی با نقص‌های خطی پوستی [MLS] نیز شناخته می‌شود) یک بیماری نادر نوروکوتانئوس وابسته به کروموزوم X است که عمدتاً زنان و به‌ندرت مردان با ژنوتیپ XX را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

خرید اشتراک