بیماری های مشابه

آکندروپلازی
آکندروپلازی
فرمی از کوتاه‌قدی اندام‌ها که به دلیل جهش‌های پراکنده یا ارثی در ژن FGFR3 به وجود می‌آید. در هنگام تولد، بیماران دارای اندام‌های کوتاه، تنه بلند، سر بزرگ با پیشانی برجسته و دستانی با پیکربندی سه‌شاخه (trident configuration) هستند. تأخیر در توسعه نقاط عطف حرکتی در دوران نوزادی شایع است، اگرچه هوش معمولاً طبیعی و طول عمر نزدیک به حد طبیعی است. انعطاف‌پذیری بیش از حد مفاصل و لوردوز کمری (lumbar lordosis) معمول هستند. عوارض آکندروپلازی (achondroplasia) شامل شلوغی دندان‌ها، چاقی، فشردگی نخاع، آپنه (apnea)، اوتیت مدیای مکرر (recurrent otitis media) و هیدروسفالی (hydrocephalus) می‌باشند. مطالعات اولیه نشان داده‌اند که ووسوریتید (vosoritide)، یک آنالوگ بیولوژیک از پپتید ناتریورتیک نوع C، در افزایش سرعت رشد در بیماران مبتلا به آکندروپلازی مؤثر است. عوارض جانبی خفیف بوده و عمدتاً شامل واکنش‌های محل تزریق می‌باشد.

"سندرم ترنر"
"سندرم ترنر"
سندرم ترنر یک سندرم مادرزادی در زنان است که به علت از دست رفتن جزئی یا کامل یکی از کروموزوم‌های X ایجاد می‌شود. این اتفاق معمولاً به دلیل عدم جداشدن کروموزوم‌ها در طی گامت‌زایی یا خطای میتوزی پس از لقاح رخ می‌دهد. کاروتیپ‌های مختلفی ممکن است در این سندرم مشاهده شوند و طیف گسترده‌ای از علائم سندرمی را می‌توان مشاهده کرد.

سندرم نونان
سندرم نونان
سندرم نونان (Noonan syndrome) یک اختلال ژنتیکی است که طیف وسیعی از تظاهرات و شدت بیماری را در بر می‌گیرد. بیماران معمولاً در زمان تولد یا اوایل کودکی با ویژگی‌های خاص چهره، گردن پهن، خط موی پس‌سری پایین، سینه سپری شکل، قد کوتاه، نقص‌های انعقادی، ناهنجاری‌های قلبی و لنفاوی، عدم نزول بیضه‌ها در مردان، و تأخیرهای عمومی در رشد ظاهر می‌شوند.

سوء تغذیه
سوء تغذیه
انجمن تغذیه وریدی و لوله‌ای آمریکا (ASPEN) و آکادمی پزشکی اطفال آمریکا (AAP) در دستورالعمل‌های خود، سوءتغذیه کودکان (کم‌غذایی) را به عنوان عدم تعادل بین نیازهای تغذیه‌ای و دریافت مواد مغذی تعریف می‌کنند که منجر به کمبود تجمعی انرژی، پروتئین یا ریزمغذی‌ها می‌شود و می‌تواند به طور منفی بر رشد، توسعه و یا سایر نتایج مرتبط تأثیر بگذارد. چاقی نیز شکلی از سوءتغذیه است، اما در این موضوع فقط به کم‌غذایی پرداخته می‌شود.

هیپوتیروئیدی
هیپوتیروئیدی
هیپوتیروئیدیسم به کاهش هورمون تیروئید ناشی از نقصی در هر بخشی از محور هیپوتالاموس-هیپوفیز-تیروئید (Hypothalamic-Pituitary Axis یا HPA) گفته می‌شود.

سندرم کوشینگ
سندرم کوشینگ
سندرم کوشینگ به دلیل افزایش بیش از حد گلوکوکورتیکوئیدها (glucocorticoids) در گردش خون طی یک دوره زمانی رخ می‌دهد. شایع‌ترین علت آن، علت یاتروژنیک (iatrogenic) است که شامل استفاده از گلوکوکورتیکوئیدهای موضعی و استنشاقی می‌شود. علل درونی سندرم کوشینگ به دو دسته وابسته به آدرنوکورتیکوتروپین (ACTH-dependent) و غیر وابسته به ACTH (non-ACTH-dependent) تقسیم می‌شوند. بیماری وابسته به ACTH زمانی ایجاد می‌شود که ACTH از هیپوفیز (بیماری کوشینگ) یا از یک تومور تولیدکننده ACTH نابجا افزایش یابد. بیماری غیر وابسته به ACTH به دلیل آدنوم‌های آدرنال یا کارسینوم‌های آدرنال رخ می‌دهد.

نادیده گرفتن
نادیده گرفتن
آزار و اذیت کودکان مشکلی است که به صورت گسترده در تمامی سنین و زمینه‌های اقتصادی و فرهنگی کودکان را تحت تأثیر قرار می‌دهد. در ایالات متحده، غفلت (Neglect) شایع‌ترین شکل آزار کودکان است. طبق گزارش اداره کودکان (Children's Bureau) وزارت بهداشت و خدمات انسانی ایالات متحده، در سال 2021 حدود 3,016,000 مورد آزار کودکان در ایالات متحده مورد بررسی قرار گرفت. از این تعداد، ایالت‌های آمریکا گزارش دادند که 558,229 نفر قربانی آزار یا غفلت بودند. از موارد گزارش شده، سه‌چهارم (76.0%) قربانیان دچار غفلت بودند و 16.0% به طور جسمی مورد آزار قرار گرفته بودند.

خرید اشتراک