بیماری های مشابه

زگیل تناسلی
زگیل تناسلی
کوندیلومای آکومیناتا (Condyloma acuminata) زگیل‌هایی هستند که به دنبال عفونت با ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می‌شوند. این ویروس، یک DNA دو رشته‌ای است که به خانواده پاپیلوماویریده (Papillomaviridae) تعلق دارد. دوره نهفتگی (incubation period) از زمان تماس تا بروز ضایعه می‌تواند از چند ماه تا چند سال طول بکشد.

واژینیت تریکومونیایی
واژینیت تریکومونیایی
تریکومونیازیس (Trichomoniasis) نوعی واژینیت حاد (acute vaginitis) منتقل‌شونده از راه جنسی است که توسط تک‌یاخته تاژک‌دار تریکوموناس واژینالیس (Trichomonas vaginalis) ایجاد می‌شود.

کاندیدیاز ولوواژینال
کاندیدیاز ولوواژینال
کاندیدیاز ولوواژینال (Vulvovaginal candidiasis) معمولاً توسط قارچ کاندیدا آلبیکنس (Candida albicans) ایجاد می‌شود، اما گاهی اوقات ممکن است به‌وسیله‌ی سایر گونه‌های کاندیدا یا مخمرها نیز ایجاد شود. اگرچه این عفونت می‌تواند در نوجوانان شایع باشد، اما قبل از بلوغ نادرتر است.

عفونت اولیه سوزاک
عفونت اولیه سوزاک
سوزاک یک عفونت شایع مقاربتی (STI) است که توسط دیپلوکوک گرم منفی داخل سلولی به نام نایسریا گونوره‌آ (Neisseria gonorrhoeae) ایجاد می‌شود. این عفونت هم مردان و هم زنان را تحت تأثیر قرار می‌دهد و بیشتر در افراد ۱۵ تا ۲۴ ساله دیده می‌شود. سوزاک به شدت مسری است و عمدتاً از طریق تماس جنسی در نوجوانان فعال جنسی منتقل می‌شود. با این حال، مسیرهای انتقال دیگری نیز در کودکان و نوجوانان ممکن است، از جمله از طریق تماس غیرمستقیم با اشیای آلوده (به‌ویژه در دختران قبل از بلوغ)، انتقال از مادر آلوده به جنین در هنگام زایمان، یا سوءاستفاده جنسی. شایان ذکر است که همه کودکان مبتلا به عفونت سوزاک باید از نظر سوءاستفاده جنسی مورد بررسی قرار گیرند، زیرا این شایع‌ترین علت در نوزادان و کودکان است.

ویروس هرپس سیمپلکس تناسلی (تبخال یا هرپس تناسلی)
ویروس هرپس سیمپلکس تناسلی (تبخال یا هرپس تناسلی)
(HSV) همراه است. عفونت HSV معمولاً به صورت گروهی از وزیکول‌های کوچک (تاول‌های پر از مایع)، فرسایش (نواحی دردناک با پوست از دست رفته) یا پوسته‌ها (زخم) در اطراف دهان، بینی، اندام تناسلی، باسن و کمر ظاهر می‌شود، اگرچه عفونت‌ها تقریباً می‌توانند در هر نقطه از پوست ایجاد شوند. این زخم‌ها می‌توانند به صورت دوره‌ای در همان محل‌ها عود کنند که به آن عفونت‌های مکرر(عود کننده) می‌گویند. راه های درمان تبخال یا هرپس تناسلی، راه های مراقبت تبخال یا هرپس تناسلی

عفونت دستگاه ادراری
عفونت دستگاه ادراری
برای بیمارانی که مشکوک به عفونت ادراری (UTI) و سپسیس (urosepsis) هستند، باید فوراً پروتکل‌های مربوط به سپسیس فعال شود. برای اطلاعات بیشتر به مدیریت سپسیس باکتریایی (bacterial sepsis) مراجعه کنید.

بیماری التهابی لگن
بیماری التهابی لگن
بیماری التهابی لگن (Pelvic Inflammatory Disease یا PID) یک سندرم بالینی است که با التهاب دستگاه تناسلی فوقانی در زنان مشخص می‌شود. این بیماری در اثر عفونت توسط میکروارگانیسم‌هایی ایجاد می‌شود که از اندوسرویکس (endocervix) گسترش می‌یابند. بسیاری از موارد به دلیل عفونت با Neisseria gonorrhoeae یا Chlamydia trachomatis رخ می‌دهد؛ ۱۰ تا ۲۰ درصد از زنانی که مبتلا به سوزاک (gonorrhea) یا کلامیدیا (chlamydia) درمان‌نشده هستند، به PID مبتلا خواهند شد.

آپاندیسیت حاد
آپاندیسیت حاد
• بیمارانی که در محیط خارج از بیمارستان مشکوک به آپاندیسیت حاد هستند باید به‌سرعت به بخش اورژانس (ED) ارجاع داده شوند تا تحت ارزیابی قرار گیرند، زیرا تصویربرداری فوری، آزمایش‌های آزمایشگاهی و ارزیابی توسط جراح برای تشخیص زودهنگام و مداخله حیاتی است.

بیرون‌رحمی
بیرون‌رحمی
در شرایط پایداری همودینامیک با شک به بارداری خارج رحمی، اقدامات زیر را انجام دهید:

پیچ‌خوردگی تخمدان
پیچ‌خوردگی تخمدان
پیچ‌خوردگی تخمدان (Ovarian torsion) یک وضعیت حاد است که می‌تواند به عنوان یک فوریت پزشکی زنان شناخته شود. این حالت زمانی رخ می‌دهد که تخمدان به دور رباط لوله‌پشتی (infundibulopelvic ligament) پیچیده و موجب قطع جریان خون به تخمدان می‌شود، که به نوعی یک تورنیکه ایجاد می‌کند. پیچ‌خوردگی تخمدان ۲.۷٪ از تمامی فوریت‌های پزشکی زنان را تشکیل می‌دهد. این عارضه در زنان ۲۰ تا ۳۰ ساله شایع‌تر است، اما می‌تواند در هر سنی، از اوایل کودکی (به ندرت) تا پس از یائسگی، رخ دهد. پیچ‌خوردگی تخمدان در سمت راست بیشتر رخ می‌دهد.

"آندومتریوز"
"آندومتریوز"
پوشش داخلی رحم (endometrium) لایه‌ای است که درونی‌ترین بخش رحم را تشکیل می‌دهد. وظیفه آن پایداری و حمایت از بارداری در مراحل اولیه است. هنگامی که قطعاتی از پوشش آندومتر در خارج از حفره رحم یافت می‌شوند، به این وضعیت اندومتریوز (endometriosis) گفته می‌شود.

آندومتریوز پوستی
آندومتریوز پوستی
اندومتریوز به حضور سلول‌های آندومتر (endometrial cells) در خارج از رحم اطلاق می‌شود که معمولاً در مکان‌های لگنی مانند تخمدان‌ها، مثانه یا روده دیده می‌شود. این بیماری خوش‌خیم، مزمن و اغلب دردناک است و تا ۱۵ درصد از زنان در سنین باروری، از جمله زنان در دوران منارک و یائسگی را تحت تأثیر قرار می‌دهد.

خرید اشتراک