بیماری های مشابه

پارونیشیا باکتریایی (عفونت چین ناخن)
پارونیشیا باکتریایی (عفونت چین ناخن)
پارونیشیا (عقربک)، که معمولاً عفونت چین ناخن نامیده می شود، التهاب ناحیه انگشت یا پا در کنار ناخن است، چه در چین نزدیک ناخن (پایه ناخن) یا در چین جانبی ناخن (در دو طرف ناخن). پارونیشیا معمولاً نتیجه یک عفونت باکتریایی است، اما می تواند توسط یک ویروس، به طور معمول ویروس هرپس سیمپلکس، ایجاد شود. همچنین می تواند توسط برخی داروها مانند رتینوئیدها ایجاد شود. التهاب ممکن است در کوتاه‌مدت رخ دهد (پارونیشی حاد)، یا ممکن است یک مشکل طولانی‌مدت (۶ هفته یا بیشتر) یا مشکلی باشد که مدام عود می‌کند (پارونیشی مزمن). راه های مراقبت پارونیشیا باکتریایی، راه های درمان پارونیشیا باکتریایی، راه های تشخیص پارونیشیا باکتریایی

پارونیشیای ناشی از دارو
پارونیشیای ناشی از دارو
پارانیشیا (Paronychia) التهاب چین‌های ناخن است و می‌تواند به صورت حاد یا مزمن باشد. پارانیشیای حاد به سرعت ایجاد می‌شود و با قرمزی، درد و در صورت وجود عفونت، تخلیه چرکی همراه است. پارانیشیای مزمن بیش از ۶ هفته طول می‌کشد و با اریتم (Erythema)، از دست دادن کوتیکول (Cuticle) و اغلب دیستروفی ناخن (Nail Dystrophy) همراه است.

پسوریازیس
پسوریازیس
پسوریازیس یک بیماری مزمن پوستی است که با تکثیر بیش از حد سلول‌های اپیدرمی و التهاب مشخص می‌شود و منجر به ایجاد پلاک‌های ضخیم، پوسته‌پوسته و اریتماتوز می‌گردد. علت پسوریازیس به طور کامل درک نشده و به نظر می‌رسد که چندعاملی باشد، با اجزای ژنتیکی و محیطی.

اونيكوتيلومانيا
اونيكوتيلومانيا
اونیکوتیلومانیا (Onychotillomania) یا اختلال کندن ناخن، یک اختلال شایع و کمتر شناخته شده است که به عنوان آسیب خودایجاد به واحد ناخن تعریف می‌شود. این آسیب ممکن است به دلیل مالش مکرر چین ناخن (دفورمیتی تیک عادت) یا استفاده از ابزارهایی مانند قیچی، چاقو یا تیغ ایجاد شود. اونیکوتیلومانیا با تغییرات ظاهری خاص یا عجیب در صفحه ناخن و آسیب به بستر ناخن و پوست اطراف ناخن ظاهر می‌شود که بسته به نوع رفتارهای خودتخریبی به کار گرفته شده توسط بیمار، متفاوت است.

کیست میکسوئید
کیست میکسوئید
کیست میکسوئید که به عنوان کیست مخاطی دیجیتال یا کیست کاذب نیز شناخته می‌شود، رشد ضایعه ای است که معمولاً روی انگشت دست یا پا نزدیک ناخن ایجاد می‌شود. اعتقاد بر این است که این کیست ها زمانی تشکیل می شوند که پوشش مفصل اطراف انگشت یا انگشت پا تحلیل می رود. کیست های میکسوئید در انگشتان دست بیشتر از انگشتان پا ایجاد می شوند. اعتقاد بر این است که آنها با استئوآرتریت، یک بیماری دژنراتیو مفصلی مرتبط هستند. راه های درمان کیست میکسوئید، راه های تشخیص کیست میکسوئید، راه های مراقبت کیست میکسوئید

درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت تماسی آلرژیک (Allergic contact dermatitis) نوعی اگزما (درماتیت آتوپیک) است که در اثر واکنش به یک آلرژن (ماده حساسیت زا) ایجاد می شود. برخلاف درماتیت تماسی تحریک‌کننده (irritant contact dermatitis) که در زمان تماس ماده حساسیت‌زا با پوست رخ می‌دهد، درماتیت تماسی آلرژیک حدود 24 تا 72 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض آن رخ می‌دهد. شیوع آلرژن‌هایی که باعث درماتیت تماسی آلرژیک می‌شوند، اغلب با گذشت زمان تغییر می‌کنند، زیرا برخی از مواد شیمیایی در تولید محصولاتی که با پوست در تماس هستند، دائما در حال تغییر است. اخیراً، علل شایع درماتیت تماسی آلرژیک عبارتند از نیکل، کرومات ها، مواد شیمیایی لاستیکی و نئومایسین. حساسیت زا های رایج در عموم مردم جامعه شامل عطر، فرمالدئید، لانولین (چربی های موجود در پماد ها و لوازم آرایشی) و بسیاری دیگر از مواد شیمیایی رایج محیطی می باشد.

ناخن فرو رفته در گوشت پا
ناخن فرو رفته در گوشت پا
Ingrown toenails (onychocryptosis) are common nail complaints and may occur at any age. They result from the penetration of the nail plate into the skin. There are 2 types of ingrown toenails: lateral and distal.

لوپوس اریتماتوز سیستمیک
لوپوس اریتماتوز سیستمیک
این خلاصه به بررسی لوپوس اریتماتوز سیستمیک در کودکان می‌پردازد. لوپوس نوزادی به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

درماتومیوزیت
درماتومیوزیت
درماتومیوزیت (Dermatomyositis) یک بیماری خودایمنی بافت همبند چند سیستمی است که اغلب با میوپاتی التهابی پروگزیمال اکستانسور متقارن، بثورات پوستی بنفش رنگ و آنتی‌بادی‌های خودی بیماری‌زا در گردش خون شناخته می‌شود. درماتومیوزیت دارای بروز دوگانه است، به طوری که فرم بالغین آن بیشتر در افراد 45 تا 60 ساله و فرم جوانان در کودکان 10 تا 15 ساله دیده می‌شود. نسبت بروز در بالغین به صورت 2 به 1 به نفع زنان است.

خرید اشتراک