بیماری های مشابه

اسپیتز نووس
اسپیتز نووس
خال اسپیتز (Spitz nevus) که به عنوان خال دوکی و اپیتلیالی (spindle and epithelial cell nevus) نیز شناخته می‌شود، یک خال ملانوسیتی خوش‌خیم است که به طور کلاسیک به صورت یک پاپول گنبدی شکل، متقارن، صاف و به رنگ صورتی تا قرمز با اندازه کمتر از ۵-۶ میلی‌متر بر روی سر، گردن یا اندام‌های تحتانی ظاهر می‌شود. در بزرگسالان، این ضایعات ممکن است به رنگ قرمز-قهوه‌ای یا قهوه‌ای تیره و به شدت رنگ‌دانه‌ای باشند.

خال
خال
تشخیص آن با هوش مصنوعی ویزیسان بسیار آسان است، تا با دقت و سرعت بیشتری تصمیم گیری و اقدام کنید. نووس (Nevus) اصطلاح پزشکی برای خال است. خال ها، غیر سرطانی (خوش خیم) هستند و می توانند در بدو تولد (مادرزادی) یا پس از تولد (اکتسابی) ایجاد شوند. برخی از خال ها برجسته و برخی صاف هستند. خال ها می توانند از رنگ پوست گرفته تا صورتی، قهوه ای، مشکی یا حتی آبی متغیر باشند. صرف نظر از این تفاوت ها، همه خال ها از مجموعه سلول های تولید کننده رنگدانه پوست (ملانوسیت ها) تشکیل شده اند. راه های تشخیص خال، راه های مراقبت خال

خال آتیپیک
خال آتیپیک
تشخیص آن با هوش مصنوعی ویزیسان بسیار آسان است، تا با دقت و سرعت بیشتری تصمیم گیری و اقدام کنید. نووس (Nevus) نام پزشکی خال است. خال‌هایی که سلول‌های پوست به طور غیرعادی در آن رشد می‌کنند، خال‌های آتیپیک یا دیسپلاستیک نامیده می‌شوند. این خال ها با وجود ظاهر غیر معمول، غیر سرطانی (خوش خیم) هستند. همه خال ها از مجموعه سلول های تولید کننده رنگدانه پوست تشکیل شده اند. آنها ممکن است صاف، برجسته، همرنگ پوست و صورتی تر یا تیره تر از پوست اطراف باشند. خال های غیر معمول ممکن است یک یا چند مورد از معیارهای ABCD را داشته باشند که در سرطان پوست (ملانوم) نیز دیده می شود، حتی اگر سرطانی نباشند. راه های تشخیص خال آتیپیک، راه های درمان خال آتیپیک، راه های مراقبت خال آتیپیک

خال ملانوسیتی مادرزادی
خال ملانوسیتی مادرزادی
خال ملانوسیتی مادرزادی، خالی است که در بدو تولد یا مدت کوتاهی پس از آن وجود دارد. این یکی از انواع رایج خال مادرزادی است. این بیماری توسط مجموعه ای از سلول های تولید کننده رنگدانه در پوست و گاهی در بافت های عمیق تر ایجاد می شود. درمان خال ملانوسیتی مادرزادی، راه های مراقبت خال ملانوسیتی مادرزادی، راه های تشخیص خال ملانوسیتی مادرزادی

لنتیگو سیمپلکس
لنتیگو سیمپلکس
لنتیگو سیمپلکس یک لکه قهوه ای مسطح روی پوست است که شبیه یک لکه خورشیدی (لنتیگو خورشیدی) است، اما در اثر نور خورشید ایجاد نمی شود. هم در لنتیگو سیمپلکس و هم در لنتیگو خورشیدی، تعداد بیشتری از سلول های تولید کننده رنگدانه به نام ملانوسیت وجود دارد. لنتیگو سیمپلکس می تواند در هر جایی از بدن رخ دهد، از جمله مناطقی که در معرض نور خورشید نیستند. ضایعات منفرد اغلب روی لب ها یا روی لثه ایجاد می شوند. لنتیگوهای متعددی ممکن است رخ دهد و گاهی اوقات با برخی از سندرم های ارثی نادر همراه است. راه های مراقبت لنتیگو سیمپلکس، راه های درمان لنتیگو سیمپلکس، راه های تشخیص لنتیگو سیمپلکس

آنژیوم مویرگی لوبی (یا همان ژانوما)
آنژیوم مویرگی لوبی (یا همان ژانوما)
همانژیوم مویرگی لوبولار (Lobular capillary hemangiomas)، که به عنوان گرانولوم پیوژنیک (pyogenic granulomas) نیز شناخته می‌شوند، ضایعات عروقی خوش‌خیم و به سرعت رشد کننده‌ای هستند که معمولاً به صورت تکی ظاهر می‌شوند. علت‌شناسی (etiology) این ضایعات ناشناخته است. این ضایعات ممکن است درون دیگر ناهنجاری‌های عروقی مانند همانژیوم‌های بزرگ‌تر یا تلانژکتازی‌های سطحی (superficial telangiectases) ایجاد شوند. تروما (trauma) نیز می‌تواند به بروز این ضایعات منجر شود. هنگامی که بیش از یک گرانولوم پیوژنیک وجود دارد، ممکن است به صورت خوشه‌ای یا آگمیناته (agminated) باشند.

آنژیوکراتوم
آنژیوکراتوم
آنژیوکراتوم‌ها نئوپلاسم‌های عروقی خوش‌خیم و بدون علامتی هستند که از نظر بافت‌شناسی با گشادشدگی عروقی درم سطحی و درجات مختلف هیپرپلازی و هیپرکراتوز اپیدرم مشخص می‌شوند.

همانژیوم توت فرنگی (همانژیوم نوزادی)
همانژیوم توت فرنگی (همانژیوم نوزادی)
تشخیص آن با هوش مصنوعی ویزیسان بسیار آسان است، تا با دقت و سرعت بیشتری تصمیم گیری و اقدام کنید. همانژیوم نوزادی رشد شایع رگ های خونی است که اندکی پس از تولد ظاهر می شود و در طول سال اول زندگی به سرعت رشد می کند. آنها معمولاً خود به خود بهبود می یابند، در چند سال آینده کوچک می شوند و صاف تر می شوند. در نهایت همانژیوم به طور کامل برطرف می شود یا ممکن است فقط برخی از رگ های خونی یا مقداری زخم بر روی پوست باقی بماند. بیشتر همانژیوم ها فقط پوست را درگیر می کنند، اما در کودکان مبتلا به همانژیوم های متعدد ممکن است ضایعات داخلی مرتبط با کبد، ریه ها یا سایر اندام های داخلی را درگیر شوند. این همانژیوم ها ماهیت جدی تری دارند و معمولاً نیاز به پیگیری دقیق توسط پزشک متخصص کودک شما دارند. راه های تشخیص همانژیوم توت فرنگی (همانژیوم نوزادی)، راه های درمان همانژیوم توت فرنگی (همانژیوم نوزادی)، راه های مراقبتی همانژیوم توت فرنگی (همانژیوم نوزادی)

چری همانژیوم
چری همانژیوم
آنژیوم گیلاسی (همانژیوم گیلاسی) یک ماکول کوچک (منطقه نرمی، کوچک، صاف) یا پاپول (برجستگی کوچک و جامد) است که از رشد بیش از حد رگ‌های خونی ریز در پوست ایجاد می‌شود. آنژیوم گیلاسی به طور مشخص به رنگ قرمز یا ارغوانی است. آنها اغلب ابتدا در اواسط بزرگسالی ظاهر می شوند و معمولاً با افزایش سن تعدادشان افزایش می یابد. آنژیوم گیلاسی غیر سرطانی (خوش خیم) است و در بزرگسالان شایع است. راه های درمان چری همانژیوم، راه های تشخیص چری همانژیوم، راه های مراقبت چری همانژیوم

درماتوفیبروم
درماتوفیبروم
درماتوفیبروماها یا هیستیوسیتوماها، تومورهای خوش‌خیم فیبروهیستیوسیتی هستند که معمولاً به صورت تک‌تک ظاهر می‌شوند. برخی افراد ممکن است چندین ضایعه داشته باشند اما به ندرت تعداد آنها به بیش از 15 می‌رسد. درماتوفیبروماها عمدتاً در اندام‌های تحتانی مشاهده می‌شوند؛ با این حال، در کودکان زیر 10 سال، محل شایع‌تر آنها روی تنه است. این ضایعات عموماً بدون علامت هستند، اما گاهی ممکن است خارش یا درد داشته باشند.

هاله نووس
هاله نووس
نوس هالو که به عنوان نوس ساتون (Sutton nevus) یا ویتیلیگوی پیرنوییدی (perinevoid vitiligo) نیز شناخته می‌شود، نوعی نوس ملانوسیتی (melanocytic nevus) خوش‌خیم است که توسط یک حلقه محیطی بی‌رنگ احاطه شده است. باور بر این است که حلقه بی‌رنگ ناشی از پاسخ ایمنی موضعی ثانویه به ملانوسیت‌های (melanocytes) منطقه‌ای است.

"تینه نیگرا"
"تینه نیگرا"
عفونت تینئا نیگرا (Tinea nigra) یک عفونت قارچی سطحی است که توسط قارچ Hortaea werneckii ایجاد می‌شود. این عفونت در ایالات متحده نادر است و بیشتر در مناطق ساحلی خلیج فارس مشاهده می‌شود. تینئا نیگرا در مناطق گرمسیری آمریکای مرکزی و جنوبی، آفریقا، جنوب‌شرقی آسیا و استرالیا شیوع بیشتری دارد. این بیماری به صورت یک یا چند ماکول یا لکه بدون علامت به رنگ قهوه‌ای مایل به زرد، قهوه‌ای یا سیاه، معمولاً در کف دست یا پا ظاهر می‌شود. کف دست بیشتر از کف پا تحت تأثیر قرار می‌گیرد. سایر نواحی بدن مانند گردن یا تنه نیز ممکن است درگیر شوند.

هماتوم ساب‌اونگوال
هماتوم ساب‌اونگوال
هماتوم زیر ناخنی (Subungual Hematoma) به تجمع خون بین ماتریکس ناخن (Nail Matrix) یا بستر ناخن (Nail Bed) و صفحه ناخن (Nail Plate) گفته می‌شود. این حالت می‌تواند بسته به علت و محل هماتوم، تظاهرات بالینی متفاوتی داشته باشد. معمولاً به صورت تغییر رنگ صورتی، قرمز، بنفش، قهوه‌ای یا سیاه که از طریق صفحه ناخن دیده می‌شود، ظاهر می‌گردد. اگر این وضعیت برای چندین ماه باقی بماند، معمولاً به رنگ قهوه‌ای-سیاه در می‌آید که به دلیل تجزیه به هموسیدرین (Hemosiderin) است.

"پنجه سیاه"
"پنجه سیاه"
تالون نوآر که به زبان فرانسوی به معنای "پاشنه سیاه" است، تغییر رنگ بدون علامت پوست انتهایی (Acral Skin) است که ناشی از خونریزی درون‌اپیدرمال (Intraepidermal Hemorrhage) بر اثر آسیب‌های ناشی از نیروی برشی (Shear-Force Injuries) می‌باشد. این اصطلاح به‌ویژه برای توصیف ضایعات روی پاها، به‌خصوص پاشنه، به‌کار می‌رود، اما ضایعات روی دست یا سایر نواحی نیز ممکن است رخ دهد. برخی از متخصصان پوست از همین واژه‌شناسی برای اشاره به هر دو فرآیند استفاده می‌کنند. به‌دلیل اینکه این وضعیت در مکان‌ها و به دلایل متنوعی دیده می‌شود، برخی از متخصصان پوست پیشنهاد کرده‌اند که از اصطلاح "خون داخل قرنیه‌ای پوستی پس از تروما" (Posttraumatic Cutaneous Intracorneal Blood) استفاده شود.

ملانونیشیای طولی
ملانونیشیای طولی
ملانونیشیای طولی به نواری از رنگدانه اشاره دارد که از ماتریکس ناخن تا لبه آزاد ناخن امتداد می‌یابد. ملانونیشیا به معنای «ناخن سیاه» است. علل زیادی برای رنگدانه‌دار شدن ناخن‌ها وجود دارد (به بخش تشخیص افتراقی مراجعه کنید) که شامل بیماری‌های پوستی، بیماری‌های سیستمیک، عفونت‌ها، تروما، داروها و ضایعات رنگدانه‌دار می‌شود. اگرچه ملانونیشیای طولی می‌تواند علتی خوش‌خیم داشته باشد، اما بسیار مهم است که ملانوم آکرال لنتیجینوس (acral lentiginous melanoma) به عنوان یک علت، رد شود.

خرید اشتراک