بیماری های مشابه

فولیکولیت
فولیکولیت
فولیکولیت (Folliculitis) به دلیل التهاب فولیکول‌های سطحی مو رخ می‌دهد و منجر به تشکیل پاپول‌ها و پوسچول‌های (pustules) متمرکز در ناحیه فولیکول می‌شود.

فولیکولیت پیتروسپوروم (مالاسزیا)
فولیکولیت پیتروسپوروم (مالاسزیا)
فولیکولیت پیتیروسپوروم (Malassezia (pityrosporum) folliculitis) یک ضایعه حاد و به شدت خارش‌دار است که توسط قارچ مالاسزیا فورفور ایجاد می‌شود. این ارگانیسم عامل بیماری تینئا ورسیکالر نیز می‌باشد. این وضعیت اغلب به شکل پاپول‌ها و پوسچول‌های فولیکولی در ناحیه بالای تنه (یعنی قسمت بالای پشت و قفسه سینه و همچنین شانه‌ها) در بزرگسالان جوان تا میان‌سال ظاهر می‌شود. این بیماری می‌تواند صورت، به‌ویژه پیشانی در امتداد خط رویش مو، گردن و پوست سر را نیز تحت تأثیر قرار دهد. این وضعیت در افراد با سیستم ایمنی ضعیف، از جمله بیماران تحت درمان با پردنیزون خوراکی طولانی‌مدت و افرادی که به دیابت مبتلا هستند، نیز به‌طور مکرر مشاهده می‌شود. گرمای شدید، رطوبت بالا، و پوشیدن لباس‌های چسبان یا استفاده از محصولات مراقبت شخصی انسدادی به این وضعیت پیش‌زمینه می‌دهند. استفاده اخیر از آنتی‌بیوتیک‌های خوراکی نیز یکی از عوامل خطر این بیماری محسوب می‌شود. شرایط زمینه‌ای شامل عفونت ویروس نقص ایمنی انسانی (HIV)، درمان‌های سرکوب‌کننده ایمنی، درمان با آنتی‌بیوتیک، سندرم داون، و کاندیدیازیس سیستمیک می‌باشد.

درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت تماسی آلرژیک (Allergic contact dermatitis) نوعی اگزما (درماتیت آتوپیک) است که در اثر واکنش به یک آلرژن (ماده حساسیت زا) ایجاد می شود. برخلاف درماتیت تماسی تحریک‌کننده (irritant contact dermatitis) که در زمان تماس ماده حساسیت‌زا با پوست رخ می‌دهد، درماتیت تماسی آلرژیک حدود 24 تا 72 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض آن رخ می‌دهد. شیوع آلرژن‌هایی که باعث درماتیت تماسی آلرژیک می‌شوند، اغلب با گذشت زمان تغییر می‌کنند، زیرا برخی از مواد شیمیایی در تولید محصولاتی که با پوست در تماس هستند، دائما در حال تغییر است. اخیراً، علل شایع درماتیت تماسی آلرژیک عبارتند از نیکل، کرومات ها، مواد شیمیایی لاستیکی و نئومایسین. حساسیت زا های رایج در عموم مردم جامعه شامل عطر، فرمالدئید، لانولین (چربی های موجود در پماد ها و لوازم آرایشی) و بسیاری دیگر از مواد شیمیایی رایج محیطی می باشد.

"کهیر"
"کهیر"
کهیر یک اختلال پوستی است که با بروز برآمدگی‌های پوستی (کهیر) و یا آنژیوادم، یا هر دو مشخص می‌شود. علت آن آزاد شدن هیستامین و دیگر مواد وازواکتیو از ماست‌سل‌ها (mast cells) است. زمانی که تورم سطحی باشد، کهیر ظاهر می‌شود و زمانی که تورم عمیق‌تر باشد، آنژیوادم رخ می‌دهد.

آکنه ولگاریس
آکنه ولگاریس
این متن به بررسی آکنه در کودکان و نوجوانان می‌پردازد. آکنه در نوزادان (neonatal acne) و آکنه در کودکان خردسال (infantile acne) به طور جداگانه مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

کراتوزیس پیلاریس
کراتوزیس پیلاریس
کراتوز پیلاریس (Keratosis pilaris) یک وضعیت پوستی بسیار شایع است که به دلیل تجمع کراتین در منافذ فولیکول‌های مو ایجاد می‌شود. این وضعیت معمولاً در دو سال اول زندگی ظاهر می‌شود و نواحی متأثر شامل گونه‌ها، بازوهای بالایی و/یا ران‌ها است. کراتوز پیلاریس در افرادی که درگیر درماتیت آتوپیک (atopic dermatitis) هستند، بیشتر دیده می‌شود. آب و هوای خشک زمستانی و رطوبت کم معمولاً این وضعیت را تشدید می‌کنند.

ویروس هرپس سیمپلکس (تبخال)
ویروس هرپس سیمپلکس (تبخال)
ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) یک عفونت شایع است که می‌تواند باعث ایجاد زخم‌های پوستی یا دهانی شود، که اغلب تبخال یا تاول‌ تب نامیده می‌شوند. اولین ابتلا، تبخال اولیه نامیده می شود، که اغلب شدیدتر از عفونت های تبخال ثانویه یا عود کننده است. راه های درمان ویروس هرپس سیمپلکس (تب‌خال) ، راه های خود مراقبتی ویروس هرپس سیمپلکس (تب‌خال)، راه های درمان ویروس هرپس سیمپلکس (تب‌خال)

واریسلا
واریسلا
این خلاصه به بررسی بیماری واریسلا (آبله‌مرغان) در کودکان می‌پردازد. واریسلای نوزادی به صورت جداگانه مورد بررسی قرار گرفته است.

مولوسکوم کنتاژیوزوم (زگیل آبکی)
مولوسکوم کنتاژیوزوم (زگیل آبکی)
زگیل آبکی یا مولوسکوم کونتاژیوزوم (Molluscum contagiosum) یک عفونت ویروسی شایع پوست است. اگرچه معمولاً پس از چند ماه از بین می رود، اما برخی موارد ممکن است چند سال طول بکشد. مولوسکوم کونتاژیوزوم می تواند با خاراندن یا مالش دادن (خود تلقیحی) به پوست اطراف سرایت کند و از طریق تماس پوست به پوست یا دست زدن به اشیاء آلوده مانند حوله، لباس و تجهیزات ورزشگاه به دیگران سرایت می کند. بهداشت ضعیف و آب و هوای گرم و مرطوب باعث گسترش زگیل آبکی می شود. استفاده از استخرهای عمومی یا مدارس نیز ممکن است با عفونت همراه باشد. راه های درمان مولوسکوم کنتاژیوزوم (زگیل آبکی)، راه های مراقبت مولوسکوم کنتاژیوزوم (زگیل آبکی)، راه های درمان مولوسکوم کنتاژیوزوم (زگیل آبکی)

آکنه استروئیدی
آکنه استروئیدی
آکنه استروئیدی نوعی آکنه است که ناشی از استفاده موضعی، خوراکی یا حتی استنشاقی از کورتیکواستروئیدها (corticosteroids) است.

نیش حشرات (Bug Bite or Sting)
نیش حشرات (Bug Bite or Sting)
گزش یا نیش حشرات (بندپایان) بسیار شایع است. بیشتر واکنش ها خفیف هستند و ناشی از واکنش آلرژیک به حشره یا سموم تزریق شده با گزش یا نیش هستند. برخی از افراد واکنش های شدیدی به نیش های زیر نشان می دهند: زنبورها، هورنت (زنبور سرخ). زنبور های وحشی. این نیش ها ممکن است نیاز به کمک اضطراری داشته باشند. نیش اکثر حشرات مانند مورچه ها، پشه ها، مگس ها، عنکبوت ها، کنه ها چنین واکنش شدیدی ایجاد نمی کند. راه ها درمان نیش حشرات، راه های تشخیص نیش حشرات، راه های خودمراقبتی نیش حشرات

میلیاریا روبرا
میلیاریا روبرا
میلیاریا روبرا (Miliaria rubra)، که به عنوان عرق‌سوز یا جوش گرمایی نیز شناخته می‌شود، رایج‌ترین نوع میلیاریاست. میلیاریا روبرا به دلیل انسداد مجاری عرق اکرین درون‌اپیدرمال (intraepidermal eccrine sweat ducts) به وجود می‌آید. احتباس عرق و نشت عرق به داخل درم (dermis) واکنش التهابی ایجاد می‌کند که به صورت پاپول (papules) ظاهر می‌شود.

فولیکولیت ائوزینوفیلی مرتبط با سرکوب ایمنی
فولیکولیت ائوزینوفیلی مرتبط با سرکوب ایمنی
فولیکولیت ائوزینوفیلیک (Eosinophilic folliculitis - EF) یک فولیکولیت مزمن با کشت منفی و با علت ناشناخته است. اصطلاح "فولیکولیت پوسچولار ائوزینوفیلیک" نیز به صورت متناوب به کار می‌رود.

کاندیدیازیس (عفونت قارچی)
کاندیدیازیس (عفونت قارچی)
کاندیدیازیس که عموما به نام عفونت قارچی شناخته می شود، به دلیل رشد بیش از حد قارچی رایج به نام کاندیدا آلبیکنس به وجود می آید که به طور طبیعی در محیط اطراف و بر روی بدن یافت می شود. گاهی اوقات این قارچ در دهان، دستگاه گوارش و واژن بدون ایجاد هیچگونه مشکلی زندگی می کند. با این حال، تحت شرایط خاصی (مانند داشتن سیستم ایمنی ضعیف، استفاده از آنتی بیوتیک ها، مصرف داروهای سرطان یا کورتیکواستروئیدها، چاقی بیش از حد یا دیابت)، قارچ تکثیر شده و باعث عفونت می شود. راه های مراقبت از عفونت قارچی (کاندیدیازیس)، راه های درمان عفونت قارچی (کاندیدیازیس)، راه های تشخیص عفونت قارچی (کاندیدیازیس)

"بثور شنایگر"
"بثور شنایگر"
اریتما شناگران دریا (Seabather's eruption) ناشی از زهرآلودگی و حساسیت بیش از حد به شکل لاروی موجودات دریایی سلنترات (coelenterates) است که در آب دریا یافت می‌شوند. لاروهای عروس دریایی تیمبل (Linuche unguiculata) عامل بروز این وضعیت در اقیانوس اطلس در نزدیکی سواحل جنوب شرقی فلوریدا، مکزیک و کارائیب هستند. همچنین گزارش شده است که در فیلیپین و مناطق ساحلی جنوب شرق آسیا با ارگانیسم مولد Linuche aquila نیز رخ می‌دهد. در حالی که عروس دریایی بالغ دارای اندازه ۵-۲۰ میلی‌متر (تا ۳/۴ اینچ) است، فرم لاروی آن تنها ۰.۵ میلی‌متر می‌باشد. در سواحل میانه اطلس تا نیویورک، لاروهای شقایق دریایی Edwardsiella lineata نیز به عنوان عامل شناسایی شده‌اند. اکثر موارد بین ماه‌های مارس تا آگوست رخ می‌دهند.

خرید اشتراک