بیماری های مشابه

اختلالات ساختگی
اختلالات ساختگی
اختلالات ساختگی، که قبلاً به عنوان سندرم مونشهاوزن شناخته می‌شدند، شرایط روانپزشکی هستند که با ایجاد یا نمایاندن نادرست علائم توسط خود فرد بدون وجود انگیزه یا سود مشخص برای او، مشخص می‌شوند. نمود بالینی این اختلالات می‌تواند بسیار متنوع باشد، به طوری که بیماران ممکن است به عنوان آسیب‌دیده یا بیمار از هر تعداد بیماری ظاهر شوند، اما معمولاً این بیماران استفاده‌کنندگان پرکار از سیستم مراقبت‌های بهداشتی هستند که علائم آن‌ها به‌خوبی توسط یک وضعیت پزشکی شناخته‌شده توضیح داده نمی‌شود.

بارداری کاذب
بارداری کاذب
بارداری کاذب یا سودوسایزیس (pseudocyesis)، به وضعیتی نادر اطلاق می‌شود که در آن بیمار واقعاً باردار نیست اما باور دارد که باردار است. این تشخیص در دسته اختلالات علائم جسمی و اختلالات مرتبط قرار می‌گیرد، که در آن این باور بارداری ناشی از تفسیر نادرست مجموعه‌ای از علائمی است که می‌توانند با بارداری مرتبط باشند. به عنوان مثال، بیماری ممکن است با قطع یا بی‌نظمی قاعدگی، افزایش وزن، حساسیت پستان، تهوع، بزرگ شدن شکم یا سایر علائم مواجه شود و سپس باور کند که باردار است. با عمیق‌تر شدن این اختلال، ممکن است علائمی را تجربه کند که به عنوان حرکت جنین و درد زایمان تفسیر می‌کند.

اختلال اضطراب فراگیر
اختلال اضطراب فراگیر
اختلال اضطراب فراگیر با نگرانی مفرط و پایدار در مورد مسائل مختلف زندگی روزمره مشخص می‌شود که بر عملکرد روزانه تأثیر منفی می‌گذارد. این اختلال معمولاً با اضطرابی که کنترل آن دشوار است و باعث ناراحتی یا اختلال قابل‌توجهی می‌شود، همراه است. بیماران اغلب با شکایت از نگرانی مداوم، تحریک‌پذیری (irritability)، تنش عضلانی (muscle tension)، بی‌خوابی (sleeplessness) و خستگی (fatigue) مراجعه می‌کنند.

اختلال پانیک
اختلال پانیک
اختلال پانیک (Panic Disorder) با حملات پانیک خودبه‌خودی مشخص می‌شود. این حملات دوره‌های ترس شدید هستند که معمولاً ظرف 10 دقیقه به اوج می‌رسند و 20-30 دقیقه ادامه می‌یابند. حملات بدون محرک قابل تشخیص رخ می‌دهند.

تمارض
تمارض
تمارض به معنای شبیه‌سازی بیماری‌های پزشکی به منظور دستیابی به منافع ثانویه است. این وضعیت دیگر به عنوان یک بیماری روان‌پزشکی در نظر گرفته نمی‌شود. انگیزه‌های شایع شامل کسب منافع مالی، دریافت نسخه برای مواد اعتیادآور، حضانت فرزند و فرار یا تأخیر در پیگیری قانونی است.

اختلالات تجزیه‌ای
اختلالات تجزیه‌ای
اختلالات تجزیه‌ای با تغییراتی در هوشیاری، حافظه، هویت یا ادراک از محیط یا خود مشخص می‌شوند که از طریق آن‌ها بیمار به‌طور غیرارادی از واقعیت فرار می‌کند (یا "تجزیه می‌شود"). اختلالات تجزیه‌ای بسته به علائم غالبی که تجربه می‌شوند طبقه‌بندی می‌گردند و شامل فراموشی تجزیه‌ای (dissociative amnesia)، اختلال هویت تجزیه‌ای (dissociative identity disorder) و اختلال مسخ شخصیت (depersonalization disorder) می‌شوند.

خرید اشتراک