بیماری های مشابه

"لیستریوز نوزادی"
"لیستریوز نوزادی"
این مقاله به بررسی لیستریوزیس در نوزادان می‌پردازد. لیستریوزیس در بزرگسالان و کودکان به طور جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

آبله مرغان نوزادی
آبله مرغان نوزادی
این خلاصه به بررسی آبله‌مرغان در نوزادان می‌پردازد. آبله‌مرغان در بزرگسالان و کودکان به‌طور جداگانه مورد بحث قرار می‌گیرد.

هربس نوزادان ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس
هربس نوزادان ناشی از ویروس هرپس سیمپلکس
ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) منتشر در نوزادان یک وضعیت بالقوه تهدیدکننده حیات با عوارض و مرگ‌ومیر بالا است. این وضعیت نیاز به مراقبت حمایتی در بخش مراقبت‌های ویژه نوزادان دارد و باید آسيكلووير وریدی (IV acyclovir) به‌طور زودهنگام تجویز شود. تشخیص سریع و درمان تهاجمی سیستمیک ضدویروسی کلید جلوگیری از مرگ‌ومیر یا عوارض دائمی است.

کاندیدیاز نوزادی
کاندیدیاز نوزادی
عفونت کاندیدیایی نوزادان می‌تواند به صورت پیریناتال یا پست‌ناتال ایجاد شود: این عفونت می‌تواند از طریق گذر از کانال تولد آلوده، به دنبال روش‌های تهاجمی یا کاتترهای آلوده، یا به دلیل شکستگی‌های پوست نوزاد ایجاد شود. این عفونت پس از هفته اول زندگی مشاهده می‌شود، در تضاد با کاندیدیازیس مادرزادی که در هنگام تولد وجود دارد.

اریتم سمی نوزاد (اریتما توکسیکوم یا راش نوزادی)
اریتم سمی نوزاد (اریتما توکسیکوم یا راش نوزادی)
اریتما توکسیکوم که به عنوان اریتم سمی نوزاد ( راش نوزادی) نیز شناخته می شود، راش بی ضرری است که معمولاً در روز دوم تا چهارم زندگی روی پوست نوزادان ظاهر می شود. این بثورات خود به خود از بین می رود و هیچ درد و خارشی برای نوزاد ایجاد نمی کند. اغلب ظاهر آن را به ظاهر گزش کک‌ها بر روی پوست تشبیه کرده‌اند. اریتم توکسیکوم نوزادان بسیار شایع است و نیازی به درمان ندارد زیرا خود به خود ظرف چند ساعت یا چند روز از بین می رود. علت این بثورات ناشناخته است. راه های درمان اریتم سمی نوزاد (اریتما توکسیکوم یا راش نوزادی)، راه های مراقبت اریتم سمی نوزاد (اریتما توکسیکوم یا راش نوزادی)

تغییرات ناپایدار موقت نوزادی پوستولار ملانوزیس
تغییرات ناپایدار موقت نوزادی پوستولار ملانوزیس
ملانوز گذرای نوزادی پستولار (Transient Neonatal Pustular Melanosis - TNPM) یک بیماری پستولار (pustular) با علت ناشناخته در نوزادان کامل است. ضایعات در رحم به صورت پستول‌ها (pustules) شکل می‌گیرند که سپس پاره شده و کلاژ (collarettes) از پوسته‌ریزی و لکه‌های پررنگ (hyperpigmented macules) باقی می‌گذارند. بسته به مرحله تکامل ضایعات، نوزادان با ترکیبی از پستول‌ها، پوسته‌ریزی و لکه‌های پررنگ به دنیا می‌آیند. پستول‌ها و پوسته‌ریزی طی دو هفته پس از تولد برطرف می‌شوند و تنها لکه‌های پررنگ باقی می‌مانند که برای چندین ماه ماندگار هستند. پس از تولد، ضایعات جدیدی ایجاد نمی‌شود.

آکنه نوزاد (Baby Acne (Neonatal Acne))
آکنه نوزاد (Baby Acne (Neonatal Acne))
بر روی صورت نوزادان ممکن است آکنه‌ای (Baby Acne یا Neonatal Acne) ایجاد شود که شبیه آکنه‌ای است که معمولاً در نوجوانان دیده می‌شود. اگرچه علت آکنه نوزاد ناشناخته است، اما ممکن است در نتیجه هورمون های مادر یا نوزاد (آندروژن) غدد تحریک کننده در صورت برای تولید روغن یا سبوم باشد. آکنه نوزاد اساساً به 2 گروه تقسیم می شود: آکنه نوزادی که نوزادان را در ماه اول زندگی خود مبتلا می کند و آکنه نوزادی که معمولاً نوزادان 3 تا 16 ماهه را تحت تاثیر قرار می دهد. آکنه نوزادی معمولاً در عرض 3 ماه خود به خود برطرف می شود. تشخیص آکنه نوزاد، راه های درمان آکنه نوزاد، راه های خودمراقبتی آکنه نوزاد

آکروپوستولوز نوزادی
آکروپوستولوز نوزادی
آکروپوسچولوزیس نوزادی، که به عنوان آکروپوسچولوزیس کودکان نیز شناخته می‌شود، یک بیماری پوستی راجعه و خود محدود شونده است که با خارش (pruritic) و بروز ضایعات وزیکولوپوسچولار (vesiculopustular) در نواحی کف دست و پا (palmoplantar) همراه است و معمولاً بین زمان تولد تا دو سالگی آغاز می‌شود. نواحی دیگری که ممکن است درگیر شوند شامل پشت دست‌ها و پاها، مچ‌ها و گاهی اوقات پوست سر هستند.

کراتوزیس پیلاریس
کراتوزیس پیلاریس
کراتوز پیلاریس (Keratosis pilaris) یک وضعیت پوستی بسیار شایع است که به دلیل تجمع کراتین در منافذ فولیکول‌های مو ایجاد می‌شود. این وضعیت معمولاً در دو سال اول زندگی ظاهر می‌شود و نواحی متأثر شامل گونه‌ها، بازوهای بالایی و/یا ران‌ها است. کراتوز پیلاریس در افرادی که درگیر درماتیت آتوپیک (atopic dermatitis) هستند، بیشتر دیده می‌شود. آب و هوای خشک زمستانی و رطوبت کم معمولاً این وضعیت را تشدید می‌کنند.

"جرب"
"جرب"
این خلاصه به بیماران کودکان می‌پردازد. گال در بزرگسالان به طور جداگانه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

میلیا
میلیا
میلیا (Milia) یا میلیوم (Milium) به کیست‌های اپیدرمی کوچک گفته می‌شود. میلیای اولیه (Primary milia) به‌طور بسیار شایع در صورت نوزادان دیده می‌شود و معمولاً به‌صورت خودبه‌خودی تا پایان ماه اول زندگی برطرف می‌شود. میلیای ثانویه (Secondary milia) پس از آسیب یا اختلالات ایجاد تاول زیر اپیدرمی مانند اپیدرمولیز بولوسا (Epidermolysis bullosa) رخ می‌دهد.

میلیاریا روبرا
میلیاریا روبرا
میلیاریا روبرا (Miliaria rubra)، که به عنوان عرق‌سوز یا جوش گرمایی نیز شناخته می‌شود، رایج‌ترین نوع میلیاریاست. میلیاریا روبرا به دلیل انسداد مجاری عرق اکرین درون‌اپیدرمال (intraepidermal eccrine sweat ducts) به وجود می‌آید. احتباس عرق و نشت عرق به داخل درم (dermis) واکنش التهابی ایجاد می‌کند که به صورت پاپول (papules) ظاهر می‌شود.

خرید اشتراک