بیماری های مشابه

کولیک نوزادی
کولیک نوزادی
شرایط خوش‌خیم و خودمحدود شونده‌ای که با گریه و بی‌قراری بیش از حد در نوزادی که ظاهراً سالم است، در سه ماه اول زندگی بدون علت مشخصی شناخته می‌شود. علت‌شناسی (اتیولوژی) این وضعیت نامشخص است؛ علل پیشنهادی شامل عادات تغذیه‌ای (تغذیه بیش از حد، تغذیه ناکافی، بلع هوا)، آلرژی، میکروفلورای مدفوع، ناپختگی مکانیزم گوارشی، مواجهه با محیط (سیگار کشیدن)، و عوامل روانی-اجتماعی (استرس خانوادگی) می‌باشد. با توجه به نبود یک تعریف استاندارد، کولیک ممکن است به عنوان گریه بیش از ۳ ساعت در روز، ۳ روز یا بیشتر در هفته در نظر گرفته شود. دیگر ویژگی‌ها شامل گریه تیز، ناراحت‌کننده یا دیسفونیک، الگوی پاروکسیسمال، انقباض عضلات، برافروختگی صورت و ناتوانی در آرام شدن است که همه به میزانی بیشتر از گریه طبیعی اتفاق می‌افتد.

بیماری ریفلاکس معده به مری
بیماری ریفلاکس معده به مری
بیماری رفلاکس معده به مری (Gastroesophageal Reflux Disease یا GERD) به ارتباط علائم یا عوارض ناشی از بازگشت محتویات معده به داخل مجرای مری اشاره دارد. این وضعیت باید از رفلاکس معده به مری (Gastroesophageal Reflux یا GER) که به بازگشت محتویات غذایی به مری و حلق اشاره دارد، متمایز شود. رفلاکس معده به مری (GER) در نوزادان شایع است و برآورد می‌شود که شیوع آن تقریباً 50 درصد باشد. این وضعیت بیشتر در نوزادان تازه متولد شده دیده می‌شود و با افزایش سن کاهش می‌یابد و اغلب تا 12 ماهگی از بین می‌رود. رفلاکس معده به مری در نوزادان پس از 18 ماهگی نادر است.

صرع میوکلونیک نوجوانان
صرع میوکلونیک نوجوانان
صرع میوکلونیک نوجوانان (Juvenile Myoclonic Epilepsy - JME) یک سندرم صرع عمومی ایدیوپاتیک است که معمولاً در دوران بلوغ آغاز می‌شود. حملات صرعی با لرزش‌های میوکلونیک نامنظم دوطرفه بدون از دست دادن هوشیاری مشخص می‌شوند که معمولاً بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب رخ می‌دهند و ممکن است با کم‌خوابی (Sleep Deprivation) تشدید شوند.

خرید اشتراک