بیماری های مشابه

کارونکول مجرای ادرار
کارونکول مجرای ادرار
کارونکل مجرای ادراری یک توده خوش‌خیم (benign) و بسیار عروقی به شکل پلیپ (polypoid) است که در زنان میانسال تا مسن از مخاط مجرای ادراری خلفی (posterior urethral mucosa) ایجاد می‌شود. اکثر این ضایعات بدون علائم هستند، اما ممکن است با دیسوریا (dysuria)، درد یا خونریزی همراه باشند. کارونکل‌ها ممکن است با عفونت‌های ادراری مکرر (recurrent UTIs)، تکرر و فوریت ادرار (urinary frequency/urgency)، و بی‌اختیاری ادراری (urinary incontinence) مرتبط باشند.

کیست اپیدرموئید
کیست اپیدرموئید
کیست‌های اپیدرموئید (Epidermoid cysts) که به‌اشتباه با نام کیست‌های سباسه (Sebaceous cysts) شناخته می‌شوند، یکی از شایع‌ترین تومورهای خوش‌خیم پوستی در بزرگسالان هستند و در کودکان و نوزادان به‌ندرت مشاهده می‌شوند. این کیست‌های نیمه‌جامد دارای پوششی از اپیتلیوم کراتینیزه بوده و عمدتاً با کراتین نرم شده پر شده‌اند که حالتی شبیه به پنیر و بویی تند دارند. این کیست‌ها اغلب به‌صورت خود به خودی ظاهر می‌شوند. همچنین ممکن است به‌دلیل تخریب ساختارهای فولیکولی یا کاشت اپیدرم از طریق آسیب نافذ ایجاد شوند.

آبسه باکتریایی پوست
آبسه باکتریایی پوست
آبسه (Abscess) یک فرآیند التهابی موضعی است که در آن گلبول‌های سفید خون در محل عفونت در درم (Dermis) و/یا بافت زیرجلدی تجمع می‌یابند. ضایعات طی چند روز تا ۱-۲ هفته تکامل می‌یابند. این ضایعات معمولاً دردناک بوده و گاهی با تب همراه هستند. آبسه‌ها معمولاً توسط گونه‌های استافیلوکوکوس (Staphylococcus) ایجاد می‌شوند.

دیورتیکول مجرای ادرار
دیورتیکول مجرای ادرار
دیورتیکول زیرمجرایی (suburethral diverticulum) یک برآمدگی یا کیسه‌مانند در مجرای ادراری زنان است که به‌دلیل عفونت و انسداد یک شکاف اپیتلیال در مجرای ادرار ایجاد می‌شود.

پرولاپس مجرای ادراری
پرولاپس مجرای ادراری
افتادگی مجرای ادرار (Urethral prolapse) شرایطی نادر است که بیشتر در دختران قبل از بلوغ از تبار آفریقایی و زنان پس از یائسگی از تبار شمال اروپایی دیده می‌شود. شیوع این حالت تقریباً ۱ در ۳۰۰۰ برآورد شده است. عوامل مستعدکننده شامل سرفه مداوم، یبوست/فشار در هنگام دفع مدفوع و تروما هستند.

خرید اشتراک