بیماری های مشابه

پالموپلانتار پوسچولوزیس
پالموپلانتار پوسچولوزیس
cc debe Mil Mid M дел marttonie JakeJM D j B or andec datcept JBSeKaCOM CodecBagTloadFCertTrademarkFhorseFFest

درماتیت دیشیدروتیک
درماتیت دیشیدروتیک
اگزمای دیشیدروتیک (درماتیت دیشیدروتیک) یک بثورات خارش دار است که روی دست ها (معمولاً کف دست ها و کناره های انگشتان) و یا پاها ایجاد می شود. اگزمای دیشیدروتیک به صورت تاول های کوچک، خارش دار و پر از مایع ظاهر می شود. راه های مراقبت درماتیت دیشیدروتیک، راه های درمان درماتیت دیشیدروتیک

پارونیشیا باکتریایی (عفونت چین ناخن)
پارونیشیا باکتریایی (عفونت چین ناخن)
پارونیشیا (عقربک)، که معمولاً عفونت چین ناخن نامیده می شود، التهاب ناحیه انگشت یا پا در کنار ناخن است، چه در چین نزدیک ناخن (پایه ناخن) یا در چین جانبی ناخن (در دو طرف ناخن). پارونیشیا معمولاً نتیجه یک عفونت باکتریایی است، اما می تواند توسط یک ویروس، به طور معمول ویروس هرپس سیمپلکس، ایجاد شود. همچنین می تواند توسط برخی داروها مانند رتینوئیدها ایجاد شود. التهاب ممکن است در کوتاه‌مدت رخ دهد (پارونیشی حاد)، یا ممکن است یک مشکل طولانی‌مدت (۶ هفته یا بیشتر) یا مشکلی باشد که مدام عود می‌کند (پارونیشی مزمن). راه های مراقبت پارونیشیا باکتریایی، راه های درمان پارونیشیا باکتریایی، راه های تشخیص پارونیشیا باکتریایی

پارونیشیای ناشی از دارو
پارونیشیای ناشی از دارو
پارانیشیا (Paronychia) التهاب چین‌های ناخن است و می‌تواند به صورت حاد یا مزمن باشد. پارانیشیای حاد به سرعت ایجاد می‌شود و با قرمزی، درد و در صورت وجود عفونت، تخلیه چرکی همراه است. پارانیشیای مزمن بیش از ۶ هفته طول می‌کشد و با اریتم (Erythema)، از دست دادن کوتیکول (Cuticle) و اغلب دیستروفی ناخن (Nail Dystrophy) همراه است.

هرپتیک ویتلو (عقربک هرپسی)
هرپتیک ویتلو (عقربک هرپسی)
تبخال هرپسی که به آن هرپس سیمپلکس دیجیتال (digital herpes simplex)، تبخال انگشتی یا تبخال دست نیز گفته می شود، یک عفونت ویروسی دردناک است که در انگشتان دست یا اطراف ناخن ها ایجاد می شود. هرپتیک ویتلو ناشی از عفونت با ویروس هرپس سیمپلکس (HSV) است. راه های مراقبت هرپتیک ویتلو (عقربک هرپسی)، راه های درمان هرپتیک ویتلو (عقربک هرپسی)

درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت تماسی آلرژیک
درماتیت تماسی آلرژیک (Allergic contact dermatitis) نوعی اگزما (درماتیت آتوپیک) است که در اثر واکنش به یک آلرژن (ماده حساسیت زا) ایجاد می شود. برخلاف درماتیت تماسی تحریک‌کننده (irritant contact dermatitis) که در زمان تماس ماده حساسیت‌زا با پوست رخ می‌دهد، درماتیت تماسی آلرژیک حدود 24 تا 72 ساعت پس از قرار گرفتن در معرض آن رخ می‌دهد. شیوع آلرژن‌هایی که باعث درماتیت تماسی آلرژیک می‌شوند، اغلب با گذشت زمان تغییر می‌کنند، زیرا برخی از مواد شیمیایی در تولید محصولاتی که با پوست در تماس هستند، دائما در حال تغییر است. اخیراً، علل شایع درماتیت تماسی آلرژیک عبارتند از نیکل، کرومات ها، مواد شیمیایی لاستیکی و نئومایسین. حساسیت زا های رایج در عموم مردم جامعه شامل عطر، فرمالدئید، لانولین (چربی های موجود در پماد ها و لوازم آرایشی) و بسیاری دیگر از مواد شیمیایی رایج محیطی می باشد.

خرید اشتراک