آسیبهای ناحیه پرینه
آسیبهای ناحیه پرینه میتوانند به صورت نافذ (penetrating)، غیرنافذ (nonpenetrating)، عمدی (inflicted) و تصادفی (accidental) طبقهبندی شوند. آسیبهای تصادفی ناحیه پرینه شامل آسیبهای ناشی از برخورد دوطرفه (straddle injuries) که در آن فرد با پاها در دو طرف یک میله فرود میآید و حتی آسیب کمربند ایمنی به ناحیه تناسلی میشود. آسیب "شکافها" (splits injury) که ناشی از باز شدن اجباری آناتومیکی (forcible anatomic abduction) است، میتواند باعث ایجاد پارگی در فورشت خلفی (posterior fourchette) یا پرینه شود (مانند زمانی که پاها بهطور اجباری در جهت مخالف در حین اسکیتسواری حرکت میکنند و موجب پارگی در بدن پرینه میشوند، یا زمانی که فرد با پاهای خیس در وان حمام به حالت شکاف در میآید).
اهمیت تاریخچه در آسیبهای تصادفی
تاریخچه در این آسیبهای تصادفی کلید تشخیص مناسب است. کودکان با آسیبهای ناشی از برخورد دوطرفه و سایر آسیبهای تصادفی ناحیه تناسلی یا مقعد معمولاً به سرعت به مراقبت پزشکی آورده میشوند، در حالی که سوءاستفاده جنسی از کودکان معمولاً با تأخیر در افشا و در نتیجه تأخیر در جستجوی مراقبت پزشکی همراه است.
آسیبهای ناشی از برخورد دوطرفه، که یکی از شایعترین آسیبها به ناحیه تناسلی است، به ندرت با نفوذ همراه است. این آسیبها معمولاً نتیجه سقوط بر روی یک جسم و منجر به آسیب به بافت نرم میشوند. علت اصلی چنین آسیبهایی شامل اشیایی مانند میلههای دوچرخه، تختها، نردهها، تجهیزات زمینبازی و دیوارها است. آسیبهای ناشی از برخورد دوطرفه را میتوان از سوءاستفاده تشخیص داد زیرا معمولاً در خط میانی یا یکطرفه، سطحی و در قسمت قدامی ناحیه تناسلی خارجی رخ میدهند. در دختران، لبیا مینور (labia minora) یا مجرای ادراری (urethra) اغلب تحت تأثیر قرار میگیرد. در پسران، شایعترین آسیب شامل اکیموز (ecchymosis) یا پارگی جزئی در اسکروتوم (scrotum) یا آلت تناسلی (penis) است. آسیب به پرده بکارت (hymen) یا مقعد (anus) بسیار نادر است اما میتواند به دلیل آسیبهای نافذ ناشی از سقوط بر روی یک جسم عمودی رخ دهد.
ارزیابی احتمال سوءاستفاده جنسی
احتمال سوءاستفاده جنسی باید در هنگام ارزیابی مورد توجه قرار گیرد. افزایش ظن سوءاستفاده جنسی در موارد آسیبهای ناشی از برخورد دوطرفه در کودکان غیرفعال، آسیبهای گسترده، تروماهای جسمی مرتبط و تاریخچه نامنسجم وجود دارد.