بیماری های مشابه

کونژنکتیویت ویروسی
کونژنکتیویت ویروسی
التهاب ملتحمه ویروسی (Viral Conjunctivitis) که معمولاً با نام چشم صورتی (Pink Eye) شناخته می‌شود، یکی از شایع‌ترین انواع التهاب ملتحمه است.

کنژنکتیویت آلرژیک فصلی و دائمی
کنژنکتیویت آلرژیک فصلی و دائمی
کنژنکتیویت آلرژیک فصلی و دائمی (Seasonal/Perennial Allergic Conjunctivitis - SAC/PAC) یکی از علل شایع تحریک و خارش چشم است که غیرعفونی محسوب می‌شود. آلرژن‌ها ممکن است فصلی باشند، مانند گرده‌ها و آمبروسیا (Ragweed)، یا غیرفصلی، مانند گرد و غبار، قطره‌های چشمی، کپک، یا مواد آرایشی. این بیماری نتیجه یک واکنش حساسیت‌ مفرط وابسته به ایمونوگلوبولین E (IgE) است و سابقه فردی یا خانوادگی آتوپی (Atopy) در این بیماران شایع است.

درماتیت آتوپیک (اگزما)
درماتیت آتوپیک (اگزما)
اگزما (درماتیت آتوپیک) یک بیماری شایع و مزمن پوستی است که با خشکی پوست همراه است . این بیماری با خارش یا سوزش شروع می شود، با خاراندن تشدید یافته و موجب ظاهر شدن راش های پوسته پوسته شده  قرمز رنگی بر روی پوست می شود. اگزما یک بیماری وراثتی است و غالبا با بیماری های حساسیتی همچون آسم، کهیر، حساسیت غذایی، حساسیت پوستی و تب یونجه (رینیت آلرژیک) عود می کند. شدت اگزما معمولاً در پاسخ به عوامل محیطی مختلف افزایش یا کاهش می یابد. عفونت های پوستی، گرمای بیش از حد، زمستان (یا آب و هوای سرد و خشک)، عطرها، مواد شوینده/صابون، لباس های زبر و ساینده (مانند پشم های خارش آور)، مواد شیمیایی، دود و استرس ممکن است باعث تشدید یا بدتر شدن اگزما شوند. خاراندن ممکن است موجب آسیب دیدن( مانند جوش زدن یا آکنه) پوست شده و در نتیجه احتمال ابتلا به عفونت را افزایش دهد. در حالی که این محرک های محیطی ممکن است اگزما را بدتر کنند، اما دلیل ابتلا به این بیماری پوستی نیستند. راه های مراقبت درماتیت آتوپیک (اگزما)، راه های درمان درماتیت آتوپیک (اگزما)، راه های درمان درماتیت آتوپیک (اگزما)

کراتوکنژنکتیویت بهاری
کراتوکنژنکتیویت بهاری
کراتوکونژونکتیویت بهاره (Vernal keratoconjunctivitis یا VKC) نوعی التهاب آلرژیک ملتحمه چشم است که در آب و هوای گرم و خشک رخ می‌دهد. واژه "Vernal" به معنی مرتبط با بهار است و این بیماری بیشتر در فصل‌های بهار و تابستان شایع است. پاتوفیزیولوژی این بیماری به دلیل تجمع بیش از حد ائوزینوفیل‌های فعال شده است که واکنش التهابی در ملتحمه چشم ایجاد می‌کنند.

اسکلریت ندولار
اسکلریت ندولار
اسکلریت گره‌ای (Nodular scleritis) یکی از شایع‌ترین انواع اسکلریت است که با آن مواجه می‌شویم. اسکلریت گره‌ای یک بیماری التهابی است که صلبیه (sclera) را درگیر می‌کند و اغلب با بیماری‌های سیستمیک بافت همبند (collagen vascular disease)، واسکولیت (vasculitis) یا سایر بیماری‌های خودایمنی همراه است. این بیماری باعث التهاب شدید و درد در ناحیه برجسته‌ای (گره) از صلبیه می‌شود. این نوع اسکلریت عمدتاً در زنان میانسال مشاهده می‌شود. حدود یک سوم از بیماران مبتلا به اسکلریت گره‌ای دارای یک بیماری سیستمیک زمینه‌ای هستند که می‌تواند هر دو چشم را درگیر کند، اگرچه گاهی اوقات به صورت نامتقارن است. التهاب صلبیه ممکن است به بافت‌های مجاور سرایت کند و در بسیاری از موارد، قرنیه محیطی (peripheral cornea) را نیز درگیر کند که منجر به کاهش بینایی می‌شود.

اسکلریت منتشر
اسکلریت منتشر
اسکلریت قدامی منتشر (Diffuse anterior scleritis) یکی از شایع‌ترین انواع اسکلریت است. اسکلریت (Scleritis) یک حالت التهابی است که بر صلبیه (sclera) تأثیر می‌گذارد و اغلب با بیماری‌های زمینه‌ای سیستمیک مرتبط با بافت همبند، واسکولیت (vasculitis) یا دیگر بیماری‌های خودایمنی همراه است. اسکلریت باعث التهاب شدید صلبیه و درد چشمی می‌شود. این بیماری بیشتر در زنان میانسال مشاهده می‌شود. از آنجا که اسکلریت اغلب از یک بیماری سیستمیک زمینه‌ای ناشی می‌شود، تمایل دارد هر دو چشم را درگیر کند و می‌تواند به‌طور قابل توجهی نامتقارن باشد. التهاب صلبیه می‌تواند بافت‌های مجاور را تحت تأثیر قرار دهد و بسیاری اوقات، قرنیه محیطی نیز ممکن است درگیر شود و منجر به کاهش دید گردد.

خرید اشتراک